اخبار کسب و کار

سیمرغ بهترین موسیقی متن فیلم به کدام آهنگساز می‌رسد؟

رسانه نوا – سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر از ۹ بهمن‌ سال جاری آغاز به کار کرد و هم‌اکنون نیز در حال برگزاری‌ است. بزرگ‌ترین جشنواره سینمایی ایران همچنان که روز های پر هیاهوی خود را سپری می‌کند، رقابت میان فیلم‌سازان شرکت کننده در این جشنواره نیز، هر روز پر رنگ‌تر می‌شود.

اما در این میان آثاری از آهنگسازان برجسته‌، برای موسیقی متن فیلم‌ها دیده می‌شود که باید دید در نهایت سیمرغ بهترین آهنگسازی جشنواره‌ی سی و هفتم در دستان چه کسی آرام می‌گیرد.

در این مطلب نگاهی کلی به آثار حاضر در جشنواره می‌اندازیم:

آشفتگی

موسیقی جدیدترین اثر فریدون جیرانی در فرمول جدید فیلم‌سازی‌اش، با آهنگسازی کارن همایون‌فر همراه می‌شود. کسی که پیش از این ۷ بار نامزد دریافت سیمرغ شد و سال گذشته برای سومین بار موفق به دریافت آن به واسطه آهگسازی فیلم به وقت شام.

شبی که ماه کامل شد/ پالتو شتری

پس از فیلم موفق نفس، نرگس آبیار مجددا مسعود سخاوت‌دوست را برای آهنگسازی اثر جدیدش انتخاب کرد. همچنین سخاوت‌دوست ساخت موسیقی پالتو شتری ساخته‌ی مهدی علی‌میرزایی را نیز بر عهده داشت. گفتنی است وی سال گذشته با فیلم مصادره اثر مهران احمدی در جشنواره حضور داشت.

سرخپوست

یکی از فیلم‌های پر سر و صدای امسال، که رامین کوشا به واسطه آهنگسازی آن اولین حضور خود را در جشنواره سی و هفتم با اثر نیما جاویدی تجربه خواهد کرد. کوشا پیش از این در پروژه سریالی آسپرین حضور داشت.

قسم

دومین اثر محسن تنابنده، پس از دو سال یحیی سپهری‌شکیب را به جشنواره آورد. آهنگسازی که آخرین‌بار با فراری ساخته علی‌رضا داودنژاد نامزد دریافت سیمرغ شد و پیش‌تر با فیلم خانه دختر ساخته شهرام شاه‌حسینی تجربه حضور در جشنواره فجر را داشت.

طلا/ مردی بدون سایه

پس از ۳ بار نامزدی، ستار اورکی این‌بار با آثار پرویز شهبازی و علیرضا رئیسیان به جشنواره آمد. آهنساز فیلم‌های جهانی فروشنده و جدایی نادر از سیمین، آخرین بار با فیلم ویلایی‌ها در جشنواره سی و پنجم نامزد دریافت سیمرغ بود.

سمفونی نهم/ قصر شیرین

دو آثار شرکت داده شده دیگر به‌ترتیب به کارگردانی محمدرضا هنرمند و رضا میرکریمی، با آهنگسازی امین هنرمند. این اولین حضور وی در جشنواره فجر است.

جمشیدیه/ تیغ و ترمه

فردین خلعتبری دیگر آهنگسازی که ۵ بار سابقه نامزدی را در کارنامه فعالیت خود دارد. وی امسال توسط ساخته‌های یلدا جبلی و کیومرث پوراحمد در سی و هفتین دوره جشنواره فجر حضور تازه می‌کند.

بنفشه آفریقایی/ متری شیش و نیم

انتخاب مشترک مونا زنده‌حقیقی و سعید روستایی برای آهنگسازی آثارشان پیمان یزدانیان بوده‌ است. یکی از رکورد داران حضور در جشنواره با ۶ بار سابقه نامزدی دریافت سیمرغ بهترین موسیقی متن.

معکوس/ ایده اصلی

موسیقی متن اولین اثر سینمایی پولاد کیمیایی و آزیتا موگویی توسط بهزاد عبدی ساخته شد. آهنگسازی که در ۳ دوره نامزد دریافت سیمرغ شد و در جشنواره سی و سوم برای فیلم مزار شریف سیمرغ بهترین موسیقی متن را از آن خود کرد.

ماجرای نیمروز۲ (رد خون)

آهنگسازی پر طرفدارترین فیلم منتخب مردمی تا اکنون، مانند سه اثر دیگر محمدحسین مهدویان بر عهده حبیب خزایی‌فر بوده است. با این حساب خزایی‌فر چهارمین تجربه‌ی حضور در جشنواره را پس از ایستاده در غبار، ماجرای نیمروز۱ و لاتاری، خواهد داشت.

در خونگاه

اثر سیاوش اسعدی سرانجام فرزین قره‌گزلو را به جشنواره آورد. قره‌گز‌لو خالق موسیقی بسیاری از آثار تلوزیونی و سینمایی امسال با در خونگاه در جشنواره حضور دارد.

مسخره‌باز

اثر همایون غنی‌زاده که ساخت موسیقی متن آن بر عهده محمدرضا غنی‌زاده بوده است.

حال باید دید تا در شب اختتامیه و پرواز سیمرغ‌های بلورین سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، جایزه بهترین موسیقی متن به کدام یک از آهنگسازان تعلق پیدا می‌کند؟

شایان ذکر است در این دوره هیچ آهنگسازی در هیئت داوران جشنواره فیلم فجر حضور ندارد که این مسئله نیز واکنش‌های زیادی را در بر داشته است.

نوشته سیمرغ بهترین موسیقی متن فیلم به کدام آهنگساز می‌رسد؟ اولین بار در رسانه نوا. پدیدار شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا