اخبار کسب و کارمعرفی و بررسی

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

ترشی بادمجان کبابی یکی از ترشی های پرطرفدار و خوشمزه در بین ایرانی ها و بسیار پر طرفدار است .در این مطلب به آموزش “ترشی بادمجان کبابی” خوشمزه می پردازیم.

مواد لازم برای ترشی بادمجان کبابی:

  • سبزی معطر(گشنیز، جعفری، ترخون ، مرزه، ریحون) :به مقدار لازم
  • گل کلم :یک عدد کوچک
  • هویج :یک عدد بزرگ
  • فلفل سبز تند :دو تا سه عدد
  • بادمجان کبابی :شش عدد
  • سرکه:دو تا سه لیوان
  • ادویه ترشی :به میزان لازم
  • سیر رنده شده:4 الی 5 حبه
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی:

ابتدا گل کلم را شسته و آن را ریز خرد کنید، سپس روی یک پارچه پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.

بادمجان ها را بعد از کبابی کردن شسته و اجازه دهید آب آن کاملا خشک شود سپس آن را ساطوری کنید

در مرحله بعد سبزی ها را پاک کرده و بعد از شستن پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود، سپس آن را ساطوری کنید.

در ادامه هویج را رنده کرده و فلفل را هم ساطوری خرد کنید، حالا همه مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید و با هم مخلوط نمایید.

در مرحله بعد سیر، زردچوبه، نمک ، فلفل و ادویه را افزوده و مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید.

در آخر سرکه را به تدریج به ترشی افزوده و آن را هم بزنید تا جایی که ترشی زیاد شل نشود سرکه اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید.

ترشی آماده است ، آن را در شیشه مورد نظر بریزید و برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد ترشی بادمجان کبابی

  • ترشی بادمجان کبابی جزو ترشیجات و شور میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا