اخبار سینما

فیلم های پیشنهادی برای فصل بهار

بیماری منحوس کرونا روز‌به‌روز پای خود را بیشتر روی گلوی مردمان این کره خاکی فشار می‌دهد. در نتیجه چاره‌ای نداریم به غیر از اینکه بهار قرنطینه‌ای که از سال پیش آغاز کرده‌ایم را کماکان در قرنطینه ادامه دهیم و از جلوه‌های بی‌بدیل طبیعت بی‌نصیب بمانیم. اما انصافاً باید اعتراف کرد بهار که فرا می‌رسد، هوس دشت‌و‌دمن می‌کنیم و هیچ‌ چیزی جای گشت‌و‌گذار بهارانه در طبیعت را پر نمی‌کند. اکنون که از این گشت‌و‌گذار محروم مانده‌ایم و نمی‌توانیم بهار را در طبیعت به نظاره بنشینیم، بهترین چاره کمک گرفتن از جادوی سینماست. به لطف این جادوی سحرانگیز می‌توانیم بهار را به خانه بیاوریم و جلوه‌های طبیعت را از جام‌جهان‌نمای تلویزیون تماشا کنیم.

خوشبختانه سینماگران اهل‌دلی را سراغ داریم که شمع وجودشان با گرمای طبیعت‌ شعله‌ور می‌شود. این سینماگران در سال‌های متمادی آثاری برجسته را روانه سالن‌های سینما کرده‌اند که نه تنها به لحاظ هنری، فیلم‌های شناخته‌شده‌ای به حساب می‌آیند، بلکه به لحاظ زیبایی‌شناختی نیز در این فیلم‌ها شاهد جلوه‌های طبیعت هستیم. از آنجایی که از تماشای نزدیک بهار طبیعت محروم‌شده‌ایم و روزگار را در قرنطینه سپری می‌کنیم، خالی از لطف نیست تا با هم نگاهی به فهرست فیلم‌هایی داشته باشیم که جلوه‌های طبیعت در آنها خودنمایی می‌کند.

زندگی پنهان والتر میتی

اولین اثر از این فهرست را به فیلمی اختصاص داده‌ایم که در کنار زیبایی‌های طبیعت، چاشنی طنزوخنده نیز در آن به کار گرفته شده‌است. به لطف این ویژگی‌ها، فیلم زندگی پنهان والتر میتی (The Secret life of Walter Mitty)، انتخاب مناسبی برای تماشا در بهار به نظر می‌رسد.

بن استیلر، کمدین سرشناس، در این فیلم نقش اول را بر عهده دارد. از طرف دیگر سکان کارگردانی فیلم زندگی پنهان والتر میتی نیز در دست‌های پرتوان این هنرمند طرازاول قرار گرفته. ماجرای فیلم زندگی پنهان والتر میتی از این قرار است که این شخصیت مدت‌های مدیدی در مجله‌ای مشغول کار است، اما نفوذ اینترنت، انتشار کاغذی این مجله را به رکود می‌کشاند. در نتیجه حرفه والتر میتی به‌عنوان عکاس این مجله به خطر می‌افتد. اینجاست که یکی از عکاسان حرفه‌ای، عکسی زیبا برای والتر می‌فرستد. از بخت بد نگاتیو این عکس خالی است. در نتیجه والتر میتی برای پیدا کردن سوژه‌ اصلی این عکس راهی طبیعت می‌شود.

در فیلم زندگی پنهان والتر میتی شاهد صحنه‌های زیبایی از طبیعت بکر و دست‌نخورده‌ ایسلند و پارک‌ جنگلی زیبایی در پنسیلوانیا هستیم. در این فیلم تا چشم کار می‌کند آبشارهای خروشان، جنگل‌های سرسبز و کوه‌های سربه‌فلک کشیده‌، مشاهده می‌شود.

لورنس عربستان

حتماً شما هم شنیده‌اید که می‌گویند آسمان کویر، آسمان عاشقانه‌هاست. لورنس عربستان شاهکاری است که زیبایی‌های کویر در هر سکانس آن به چشم می‌خورد. این فیلم به رغم اینکه در سال ۱۹۶۲ ساخته شده، اما هنوز هم تماشایی و جذاب است.

لورنس عربستان داستان زندگی باستان‌شناسی با نام توماس ادوارد لورنس را به نمایش می‌گذارد. این فیلم را دیوید لین کارگردانی کرد و پیتر اوتول، بازیگری که این روزها از کهنه‌کاران هالیوود شناخته می‌شود، ایفای نقش لورنس عربستان را بر عهده گرفت.

لورنس عربستان در زمان اکران توانست ۷ جایزه اسکار را از آن خود کند. عمر شریف، پیتر اوتول، رابرت بولت و مایکل ویلسون از نامزدهای اسکار فیلم لورنس عربستان به‌حساب می‌آیند. این شاهکار کلاسیک سینما، گرمای کویر و صحنه‌های تماشایی طبیعت بکر و دست‌نخورده را به نمایش می‌گذارد. به شما قول می‌دهیم مشاهده لورنس عربستان در بهار قرنطینه‌ای، حس‌و‌حالتان را بهبود بخشد و لحظه‌های هیجان‌انگیزی را تجربه کنید.

خانه خنجرهای پران

طبیعت کشورهای آسیای شرقی همیشه زبانزد طبیعت‌دوستان بوده‌است. از طرف دیگر همان‌گونه که درجریان هستید، هنرهای رزمی جایگاهی خاص در نزد مردمان چین، کشور اژدهای قرمز، دارد. اینجاست که زیبایی طبیعت سرسبز چین و هنرهای رزمی مردمان این سرزمین در فیلم خانه خنجرهای پران (House of Flying Dagger)، در کنار هم جمع می‌شود تا شاهد یکی از چشم‌نوازترین فیلم‌های اکشن چند دهه اخیر باشید.

فیلم خانه خنجرهای پران به لحاظ صحنه‌های پرزدوخورد، یکی از هیجان‌انگیزترین آثار چند دهه اخیر سینمای چین به‌حساب می‌آید. سکه فیلم خانه خنجرهای پران روی دیگری نیز دارد و کارگردان این فیلم برای نمایش جلوه‌‌های طبیعت سرسبز چین چیزی کم نگذاشته‌است. در سکانس‌های بیشماری از این فیلم با صحنه‌هایی از دشت‌های سرسبز، جنگل‌های انبوه، گیاهان بامبو و پاییز برگ‌ریز هزاررنگ روبرو هستیم.

همانند بیشتر آثار پرزدوخورد سینمای چین و هنگ‌کنگ، فیلم خانه خنجرهای پران به لحاظ داستان حرف چندانی برای گفتن ندارد، اما به شما قول می‌دهیم تماشای جلوه‌های طبیعت، خانه خنجرهای پران را به اثری تبدیل کند که جای خالی طبیعت در بهار قرنطینه‌ای را پر خواهد کرد.

سه گانه ارباب حلقه‌ها

حتی اگر به سینمای فانتزی علاقه‌ای نداشته باشید، باز هم مطمئن هستیم سه گانه ارباب حلقه‌ها را دیده‌اید یا دست‌کم تعریف این اثر برجسته سینمایی را شنیده‌اید. دنیای فانتزی به تنهایی برای دورشدن از دنیای واقعی و تجربه لحظه‌هایی سرشار از سرگرمی کفایت می‌کند. داستان ارباب حلقه‌ها نیز توامندی چشمگیری در فروبردن مخاطب در دنیای فانتزی دارد. اما این فیلم در کنار داستان قوی و جلوه‌های ویژه‌ چشمگیر، صحنه‌هایی از طبیعت را به تصویر کشیده که در کمتر اثری شاهد آنها بوده‌ایم.

دنیای سرسبز و طبیعت بکر و دست‌نخورده سرزمین شایر در فیلم ارباب حلقه‌ها، دقیقاً همان‌چیزی است که این روزها به آن نیاز داریم. به لطف جلوه‌های ویژه‌‌ای که در این فیلم به خدمت گرفته شده، این دنیای خیالی، کاملاً واقعی به نظر می‌رسد. این شرایط جذابیت بصری سه گانه فیلم‌های ارباب حلقه‌ها را به کمال رسانده است.

همان‌گونه که حتماً درجریان هستید، ارباب حلقه‌ها، پرطرفدارترین اثر فانتزی در دنیای کتاب‌خوان‌هاست. در نتیجه نسخه سینمایی این اثر نیز به لحاظ روایت داستان، به فیلمی طرازاول تبدیل شده است.

خارج از آفریقا

فیلم خارج از آفریقا (Out of Africa)، محصول ۱۹۵۸، طبیعت زیبای آفریقا را به پرده نقره‌ای آورده است. در این فیلم در کنار نمایش زیبایی‌های حیات‌وحش آفریقا، با هنرنمایی چهره‌های سرشناسی مانند مریل استریپ و رابرت ردفورد نیز روبرو هستیم.

خارج از آفریقا در کنار اینکه فیلمی با زیباترین صحنه‌های طبیعت آفریقا به‌حساب می‌آید، یکی از برجسته‌ترین آثار هنری دهه ۸۰ میلادی است. این فیلم در زمان اکران توانست ۷ جایزه اسکار را از آن خود کند. در میان این دستاوردها، جایزه اسکار بهترین فیلم نیز به خارج از آفریقا تعلق گرفت.

فیلم خارج از آفریقا خاطرات کارن بلیکسِن (Karen Blixen)، را در زمان حضور در آفریقا روایت می‌کند. سکانس‌های تماشایی ازتپه‌ها و صحراهای آفریقای، این اثر را به فیلمی کلاسیک تبدیل کرده که تماشای آن حال‌و‌هوای حضور در طبیعت وحشی و دست‌نخورده را در ذهن مخاطب تداعی می‌کند.

رژه پنگوئن‌ها

لوک ژاکه (Luc Jacquet)، چهره‌ای شناخته‌شده در دنیای سینمای مستند است. اما جالب است بدانید ژاکه قبل از اینکه مجذوب ساخت فیلم‌های مستند شود، زیست‌شناس بود. در نتیجه تجربه‌ای وی از زیست‌شناسی باعث شده تا ژاکه یکی از بهترین فیلم‌های مستند چند دهه اخیر را روانه پرده نقره‌ای کند. فیلم رژه پنگوئن‌ها (March of Penguins)، در سال ۲۰۰۵ اکران شود و در همان‌ زمان توانست افتخار دریافت جایزه اسکار بهترین فیلم مستند سال را از آن خود کند.

ژاکه که با زندگی حیوانات آشنایی کامل داشت، برای ساخت فیلم رژ‌ه پنگوئن‌ها یک سال تمام به همراه گروهش در قطب‌جنوب، سخت‌ترین شرایط را تحمل کردند. ماحصل این تلاش‌ها، فیلمی مستند ۸۰ دقیقه‌ای بود که توانست به راحتی عنوان یکی از پرفروش‌ترین آثار مستند دنیا را از آن خود کند. روایت داستان زندگی پنگوئن‌ها در شرایط دشوار قطب‌ جنوب بر عهده مورگان فریمن واگذار شد تا صدای جادویی فریمن، جذابیت این مستند را دوچندان کند.

رژه‌ پنگوئن‌ها فیلمی ناب از دل طبیعت وحشی قطب‌جنوب است. در نتیجه اگر می‌خواهید برای فرار از بهار قرنطینه‌ای، خودتان را مهمان مستندی ناب کنید، بدون شک رژه پنگوئن‌ها، همان‌چیزی است که دنبال آن می‌گردید. ناگفته نماند از آنجایی که پنگوئن‌ها ذاتاً موجودات بامز‌ه‌ای هستند، تماشای این فیلم در کنار اعضای خانواده و کودکان نیز خالی از لطف نخواهد بود.

به سوی طبیعت وحشی

جان کراکائر (Jon Krakauer) در سال ۱۹۹۶ کتابی بر اساس سفرهای کریتوفر مک‌کندلس (Christopher McCand) و ماجراجویی‌های او در طبیعت وحشی آلاسکا نوشت. این کتاب به یکی از آثار پرفروش تبدیل شد و مدتی بعد شان پن، بازیگر و هنرپیشه سرشناس نسخه سینمایی اثر مکتوب کراکائر را روانه پرده نقره‌ای کرد.

همان‌گونه که از نام فیلم به سوی طبیعت وحشی پیداست. این فیلم هنرنمایی مادر طبیعت از سرزمین آلاسکا را به نمایش می‌گذارد. این این فیلم با صحنه‌های بکری از طبیعت آلاسکا روبرو هستیم که در کمتر فیلمی به تصویر کشیده شده‌‌است.

فیلم به سوی طبیعت وحشی به لحاظ هنری نیز اثری شناخته‌شده به حساب می‌‌آید. این فیلم توانست نامزدی بهترین نقش مکمل و بهترین تدوین را از آن خود کند. انصافاً باید اعتراف کرد فیلم به سوی طبیعت وحشی انتخاب مناسبی برای بهار قرنطینه‌ای است تا با تماشای این فیلم حس‌و‌حال حضور در طبیعت وحشی را تجربه کنیم.

کویانیس کاتسی: زندگی بدون توازن

فیلم کویانیس کاتسی (Koyaanisqatsi)، اثری خاص در ژانر مستند است که کمتر نظیر آن را دیده‌ایم. این فیلم با هنرمندانه‌ترین شکل ممکن تقابل طبیعت و شهرنشینی را به نمایش می‌گذارد. کویانیس کاتسی در کنار تصویرهای زیبایی از طبیعت، موسیقی خاص و جذابی دارد. به لطف این ویژگی‌ها، کویانیس کاتسی: زندگی بدون توازن، به یکی از برجسته‌ترین آثار مستند در چند دهه اخیر تبدیل شده‌است.

جالب است بدانید کویانیس کاتسی: زندگی بدون توازن در رتبه ۶۹ از فهرست صد فیلم برتر سینمای آمریکا قرار گرفته‌است. نماهایی با تصویربرداری صحنه‌آهسته از طبیعت بکر قسمت‌های مختلف دنیا، در کنار نمایش صحنه‌هایی از نفوذ شهرنشینی در طبیعت، فیلم کویانیس کاتسی را به اثری تبدیل کرده که به لحاظ حفظ محیط زیست نیز حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

فیلم کویانیس کاتسی در سال ۱۹۸۲ به کارگردانی گادفری رجیو روانه پرده نقره‌ای شد و از آن زمان تاکنون جوایز بیشماری را از آن خود کرده‌است.

وحشی

شرل استرید (Cheryl Strayed)، زندگی هیجان‌انگیز و عجیب خود را در سال ۲۰۱۲ منتشر کرد. در این زندگینامه شاهد روایت داستان واقعی زندگی شرل استرید و روبرو شدن او با مشکلات هستیم. شرل استرید در پی اتفاقاتی به دل طبیعت می‌زند و با فرازوفرودهای بیشماری روبرو می‌شود.

کتاب زندگینامه شرل استرید پس از انتشار به سرعت به یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز تبدیل شد. موفقیت فروش این کتاب، سلاطین هالیوود را بر آن داشت تا نسخه سینمایی از این کتاب را بسازند. در این فیلم که وحشی نام گرفت، ریس ویترسپون زیبارو نقش شرل استرید را بر عهده گرفته است.

فیلم وحشی نه تنها صحنه‌های تماشایی از طبیعت بکر و دست‌نخورده را پیش‌ روی مخاطب قرار می‌دهد، بلکه رویارویی شخصیت اول این فیلم با طبیعت وحشی و مشکلاتی که با آن دست‌و‌پنجه نرم‌ می‌کند نیز در نوع خود جذاب به نظر می‌رسد. مشاهده فیلم وحشی را به تمامی طبیعت‌دوست‌ها و افرادی که به فیلم‌های انگیزشی علاقه‌ دارند پیشنهاد می‌کنیم.

یک سال خوب

آخرین فیلم از فهرست فیلم‌هایی با منظره‌های بکری از طبیعت برای بهار قرنطینه‌ای را به یکی از شاهکارهای راسل کرو اختصاص داده‌ایم. فیلم یک سال خوب (A Good Year)، اثری در سبک کمدی رمانتیک به‌حساب می‌آید که نه تنها غنچه لبخند را روی لب تماشاگران قرار می‌دهد. بلکه تعامل داستان این فیلم با طبیعت و صحنه‌های زیبایی که از مناظر طبیعی در آن شاهد هستیم نیز فیلم یک سال خوب را به اثری تماشایی برای بهار قرنطینه‌ای تبدیل کرده‌است.

ماجرای فیلم یک سال خوب داستان فردی با نام مارکس اسکینر با بازی راسل کرو را روایت می‌کند. از قرار روزگار عموی مارکس فوت می‌شود و تاکستان و قصری بزرگ را از خود برای مارکس اسکینر به جای می‌گذارد. اسکینر به فرانسه می‌رود تا این ارثیه را سریعاً بفروشد، اما پس از رویارویی با ملکی که به وی به ارث رسیده و افرادی که در آن حوالی زندگی می‌کنند، با اتفاق‌های غیرمنتظره‌ای روبرو می‌شوند.

فیلم یک سال خوب صحنه‌های بکری از تاکستان و محیط سرسبز فرانسه را به تصویر می‌کشد. این فیلم به لحاظ هنری نیز اثری ارزشمند است که در کنار بازی چشمگیر راسل کرو، نام کارگردانی مطرح با نام ریدلی اسکات را نیز یدک می‌کشد.

در پایان از آنجایی که مطمئن هستیم شما هم فیلم‌هایی با مناظر طبیعی جذاب و تماشایی سراغ دارید، نام و مشخصات این فیلم‌ها را در قسمت نظرات با ما و دیگر خواننده‌ها به اشتراک بگذارید و از تجربه‌های سومند و خاطره‌های خوش خود از این فیلم‌ها بگویید.

دانلود سریال آمرلی سریال آمرلی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا