اخبار تکنولوژی

قابلیت اپل واچ در تشخیص بیماری‌های تنفسی آزمایش می‌شود

اپل واچ برای پیش بینی برخی بیماری‌های تنفسی مانند کرونا و آنفولانزا مورد بررسی و آزمایش قرار می‌گیرد.

اپل با همکاری محققان دانشگاه واشنگتن پروژه مطالعاتی جدیدی را استارت زده تا کارایی ساعت هوشمند این شرکت را برای تشخیص زودهنگام بیماری‌های تنفسی مورد بررسی قرار دهد.

مدتهاست کوپرتینونشین‌ها توجه ویژه‌ای به بخش سلامت و بهداشت نشان می‌دهند. اپل به عنوان بخشی از برنامه‌های توسعه خود در بخش مراقبت‌های بهداشتی،‌ وارد همکاری نزدیکی با دانشگاه واشنگتن شده است. هدف این همکاری، بررسی کارایی اپل واچ برای تشخیص برخی بیماری‌های تنفسی از جمله آنفولانزا و کرونا است. اگر این مطالعه به نتایج خوبی دست پیدا کند، کاربران اپل واچ می‌توانند از ساعت‌ هوشمند خود برای تشخیص زودهنگام چنین بیماری‌هایی استفاده کنند.

سوال مهمی که محققان باید به آن پاسخ بدهند آن است که آیا داده‌های جمع آوری شده توسط اپل واچ و آیفون می‌تواند علایم اولیه بیماری‌های تنفسی مانند کووید-۱۹ را تشخیص دهد؟

محققان برای پاسخ دادن به این سوال، کاربران منطقه سیاتل را مورد بررسی قرار می‌دهند. در منطقه سیاتل، افراد به دلیل تماس و ارتباط زیاد،‌ بیش از سایر مناطق در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های تنفسی قرار دارند. در کل در این منطقه احتمال ابتلا به برخی بیماری‌های همه گیر بالا است. به همین دلیل محققان برای بررسی قابلیت‌های اپل واچ، سیاتل را انتخاب کرده‌اند.

انتظار می‌رود مطالعه مربوطه حداقل شش ماه طول بکشد. در بازه زمانی مشخص شده برای این پروژه، به صورت دوره‌ای سوالاتی از شرکت کنندگان در این تحقیق پرسیده می‌شود و آنها باید به صورت آنلاین به سوالات مربوطه پاسخ بدهند.

اگر شرکت کنندگان در حین پروژه بیمار شوند، کیت آزمایش داخل منزل برای کووید-۱۹ و سایر بیماری‌‌های تنفسی برایشان ارسال می‌شود. باید دید تحقیقات اپل برای توسعه قابلیت‌های اپل واچ و در حوزه مراقبت‌های بهداشتی چه ویژگی‌های جدیدی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا